Rólam

Ez a menüpont az oldal menüpontjai közül a legunalmasabb, hiszen azért vagy itt, mert fotóst keresel, de úgy gondolom fontos, hogy tudd, kivel találkozol majd személyesen.

Bódogh Gabriella vagyok fotós, újságíró. A fotózás iránti szenvedélyem pár éve kezdődött, mikor az egyetemi szakdolgozatom leadása után véletlen beleszaladtam egy Glamour fotózásba egy vidéki bevásárlóközpontban. Ezen a napon díjmentesen lehetett sminkes, fodrász, stylist és fotós segítségével képet csináltatni önmagadról. Gondoltam miért is ne, ha itt van előttem a lehetőség, így bátran álltam egy kis szépítkezést követően a kamera elé. A fotós elkapott egy olyan pillanatot, mikor szívből tudtam nevetni, megörökítve egy lazább és vidámabb énem. Akkor még nem is sejtettem, de ez a kép megváltoztatta az életem és miután pár héttel később megkaptam a fotókat, olyan pozitív visszajelzéseket kaptam barátaimtól, hogy eldöntöttem kitanulom a fotózást.

Számomra munkám során a legfontosabb, hogy a kép nem Rólad, hanem Veled készül, épp ezért neveztem el Fotó Velednek szolgáltatásaimat.

Szívemhez a legközelebb a gyerek és családi fotózás áll, szeretem megörökíteni az érzéseket, vidám pillanatokat. Humán beállítottságú személyként képes vagyok ráhangolódással az emberek kedvesebb oldalát előhozni és addig nevettetni őket, míg közösen úgy nem érezzük, hogy tökéletes lett az elkészült kép.
Úgy gondolom a fotózás nem képek sokasága, hanem érzelmek és emlékek története, amit évek múltán is örömmel nézhetünk vissza nosztalgiával.

Ezeken kívül szívesen foglalkozom portré, pár és rendezvények fotózásával is.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, vedd fel velem a Kapcsolatot.

Csodás napot Neked!

Bódogh Gabriella