Rendelési és szállítási információk

Az általad megküldött küldött képi, grafikai anyagok szerzői és egyéb jogait nem vizsgáljuk. Amennyiben egyedileg szükséges szerkeszteni, tervezni az elképzelésed külön díjat számítunk fel. Miután elfogadtad a látványtervet és beérkezett a díj, kollégánk akkor kezdi el gyártani a megálmodott termékedet.
Áruházunkban csak előre utalásra vagy bankkártyás fizetésre van mód.

20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás.

A rendeléstől elállni A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) c, pontjának értelmében nincs mód. Egyedül minőségi kifogást fogadunk el és javítjuk, amennyiben valóban indokolt.

Fizetési módok

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Banki előreutalás esetén a megrendeléstől számítva 7 napon belül a megrendelés értékének bankszámlánkra kell beérkeznie, különben a rendelés törlődik. Banki előreutalás során a megrendelésed teljes végösszegét (a kiválasztott szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlánkra kell átutalnod:

Bódogh Gabriella EV
Erste Bank Zrt
11600006-00000000-79814261

Kérjük, hogy az átutaláskor a közleményben tüntesd fel a neved és a megrendelésed számát, amelyet a visszaigazoló e-mailben megtalálsz, mivel ez alapján tudjuk azonosítani a befizetést! Az összeg beérkezését követően kezdjük meg a fényképes ajándéktárgyak gyártását.

Kérjük, postai befizetéssel ne küldd el a megrendelésed értékét, mert ez esetben a postai utalásról, azaz a befizető személy azonosításához szükséges információk csak néhány héttel az összeg beérkezése után érkeznek meg, ami azt jelenti, hogy a csomagodat nem tudjuk időben elküldeni Neked.

Miskolcon előre egyeztetett időpontban van csomag átvételére mód. Egyeztetni a 06-30/376-3736 -as telefonszámon lehet.

Házhozszállítás

A csomagokat a GLS szállítja házhoz. A futárszolgálattal történő szállítás 1-2 munkanapon belül történik. Amikor a csomagodat elkészítettük és a futárszolgálatnak átadtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról, benne a futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségével.

A rendelés értéke GLS csomagpont Futárszolgálat
20.000 Ft-ig 1290 Ft 1390 Ft
20.001 Ft-tól Ingyenes Ingyenes

A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8.00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat, ezért szállítási címként érdemes olyan címet megadnod, ahol napközben az tartózkodik, aki átveszi majd a csomagot.
A futár kétszer próbálja meg kiszállítani a csomagodat. Ha első időpontban nem talál otthon, akkor a következő nap újra megkísérli a kiszállítást, ám ha másodszorra sem sikerül kiszállítani a csomagodat, akkor visszaküldi hozzánk.

Gyártási és szállítási határidő: maximum 5 munkanap
A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.